LBA Biler / Om os

LBA Biler ApS har specialiseret sig i at handle med biler til erhvervslivet

Vi sælger brugte erhvervsbiler, i alle størrelser, som typisk er 2-4 år gamle. Vi har altid et bredt udvalg af kassevogne og luksus varevogne, så vi kan dække enhver kundes behov.
 
Vi satser på at sælge biler med en høj omsætningshastighed. Dette gøres ved at prissætte bilerne 10-15.000,- kr. under den normale markedspris. Altså - vi satser på lav avance og høj omsætning.
 
Vi arbejder hårdt for at vores kunder opnår tillid til vores forretning, og derved køber og servicerer deres bilpark i vores forretning. Vi går derfor ikke, på trods af den lave avance, på kompromis med kvaliteten. Alle vores biler bliver efter salget gennemgået på eget værksted. Kunden får udleveret en servicerapport på hvad der evt. er udskiftet og hvad der er kontrolleret ved servicet.
 
Kort sagt: Konceptet er at give vores kunder den bedst mulige service og betjening til priser under markedsprisen, og som vi siger: ”Hos os er en aftale en aftale”. Se evt. vores kunders udtalelser om os på www.bedømmelse.dk 
 
Vi har 29 års erfaring og kan derfor rådgive kunden i hvilken bil, der passer netop til hans virksomheds specifikke behov.

Kom ud til os, så vi kan besvare de spørgsmål du måtte have. Vi har altid friskt brygget kaffe til en god bilsnak.

Vi har ligeledes stor erfaring i at rådgive vedr. leasing og finansiering af bilerne. Vi kan med stolthed fortælle, at 40% af vores kunder tager imod et Leasing/finansieringstilbud fra os.
 
LBA Biler lægger vægt på "at der skal være orden i tingene". Vi bestræber os derfor på at drive forretningen miljømæssigt rigtigt. Vi har på den måde opnået anerkendelse fra miljøkontrollen, samt i 2009, 2013 og 2019 opnået arbejdstilsynets grønne smiley.

Vi er medlem af DBFU som er en forening af seriøse brugsbilsforhandlere, hvis kunder bla. er dækket af brugtbilsgarantifonden. Vi har for miljøets skyld netop taget tiltag til at opsamle regnvand til brug for vores bilvaskemaskine. I 2017 får vi monteret et stort solcelleanlæg og udskiftet vores lysstofrør, til gavn for miljøet.
 
Målet er at opbygge en stor fast kundekreds via god service, ærlighed, gensidig respekt og fornuftige priser.

Nyhed
Fiat

Fiat Ducato 35

MJT 130 Kassevogn L3H2
Fiat Ducato 35 MJT 130 Kassevogn L3H2