LBA Biler / Leasing

Leasing med fri KM og fast restværdi

Vi tilbyder en meget favorabel Leasingaftale. En Leasingaftale kan laves efter kundens individuelle krav, behov og formåen. Leasingaftaler laves for at beholde likviditeten i firmaet. Man skal typisk give en udbetaling på 20 % + moms. Man Leaser bilen i en periode på oftest 3 år, til en rente på 3,95%. Vi fastsætter sammen en realistisk restværdi. Det betyder, at du skal anvise en køber til bilen ved leasingaftalens udløb, til den fastsatte restværdi.

Leasingaftalen indeholder ikke nogen form for serviceaftale eller kilometerbegrænsning! Dette betyder, at man ikke er bundet af, at have kørt et bestemt antal kilometer ved leasingperiodens udløb. Derudover stilles der heller ingen krav til bilens kosmetiske stand.

Fordelen ved leasing frem for finansiering er, at man kan starte med en lidt mindre udbetaling og at man kan fratrække den månedlige ydelse, månedsvis i regnskabet. Modsat ved en finansieringsaftale, hvor man afskriver på bilen en gang årligt.

Alle omkostninger afskrives på en leasingaftale, hvorimod man ikke kan afskrive oprettelsesomkostninger på en finansieringsaftale.

Dvs. at man på en leasingaftale afskriver alt skattemæssigt på 36 mdr., hvor man på en finansiering afskriver på 60 mdr.

Evt. ekstraudstyr, reklamer mm købt via LBA biler ApS kan medfinansieres.

Omkostninger til lev. omkostninger, service og andet ekstraudstyr er ikke medregnet i den annoncerede leasingydelse. Man kan derfor vælge at betale disse omkostninger kontant oveni den annoncerede udbetaling, eller medlease dem imod en merydelse pr. måned.

Det kræves både for finansiering og leasing, at man ikke er registreret i RKI.

Nyhed
Citroën

Citroën Berlingo

BlueHDi 100 L1N1 Van
Citroën Berlingo BlueHDi 100 L1N1 Van

Kontakt os