Undgå at købe "katten i sækken"

Hos LBA Biler ApS er det en selvfølge at bilerne er uden restgæld.

Inden udleveringen af bilen, tilbyder vi for kr. 2900,- +moms, at der bliver udført et stort service efter vores eget kontrolprogram. Kunden får ved leveringen udleveret en servicerapport, hvor man kan se hvad der evt. er blevet udskiftet på bilen og hvad der er blevet kontrolleret.

Parameteret for, hvilken en stand bilen skal være i efter udført service er, at den skal kunne køre 20.000 km uden at kunden skal ofre penge på bilen.

Tilkøb en FDM Rapport
For at man ikke skal købe "katten i sækken" giver vi mulighed for, at bilen evt. kan testes hos FDM inden købet, for købers regning.Man kan også købe bilen med fejlfri FDM rapport. D.v.s. at man betaler kr. 3.000,- + moms ekstra for bilen og så leverer vi bilen med en fejlfri FDM rapport.(Selve rapporten koster på en gulpladebil ca. kr. 2400,-)

Man kan evt. også låne bilen et par timer og få bilen efterset, hos egen mekaniker, inden købet.

Reklamationsret
Ud over købelovens bestemmelser om reklamationsret, yder vi på biler indtil de er 5 år gamle, en 3 mdrs. 100% garanti på drivlinje.

Biler der har kørt mere end 150.000 km yder vi vores 50,33,25 garanti som beskrevet nedenfor.

Biler der er ældre end 5 år ydes brugtbilsgaranti iflg. princippet 50,33,25. Dvs. at vi dækker med 50% den første måned osv.

Man må dog max køre 10.000 km i garantiperioden.

Vores garanti dækker hele køretøjet. Undtaget er dog musikanlæg, telefonanlæg, aircon, sædevarme, alarmer, fjernbetjeninger, fyr og eftermonteret ekstraudstyr.

En eventuel garantireparation skal som udgangspunkt altid udføres på et af os henvist værksted. Hvis man bor i stor afstand fra vor butik, siger vi at man altid skal ringe til os og varsle at der er noget i galt med bilen. Vi vil herefter give tilladelse til, at man kan få stillet en diagnose hos et for kunden nært værksted. Hvis der er difference imellem hvad reparationen ville koste på vores værksted og kundens eget værksted, får kunden mulighed for at afholde den diff. og på den måde spare at skulle køre til Roskilde.

Vi stiller, så vidt det er muligt, en lånebil til rådighed, så længe bilen er på værksted.

Se evt. vores kunders udtalelser om os på www. bedømmelse.dk

Nyhed
Renault

Renault Trafic T29

dCi 145 L2H1 EDC
Renault Trafic T29 dCi 145 L2H1 EDC